Kedves Fotóstársak!


Ezúton szeretnénk meghívni Benneteket az idei regionális fotóstalálkozóra, melyet ez évben az Albertirsai Fotókör rendez.

A találkozó időpontja:
 2015. április 19. (vasárnap), 
helyszíne Albertirsa.Kérünk minden Résztvevőt, hogy amennyiben lehetősége van rá, hozzon magával 1-2  saját készítésű fotót, amelyek legalább A/4-es méretűek. Lehetnek keretezettek is, de ez nem elvárás. Néhány fotót, rövid összeállítást digitális formában is elhozhattok magatokkal, mert igény esetén képvetítésre is van lehetőség!

Színes programterv:

Találkozás reggel 8 órától az Albertirsai Művelődési Háznál  (Albertirsa, Pesti út 85.)

Akinek van kedve, részt vehet 6.00 órakor induló hajnali természetfotós kirándulásunkon, ahol az Albertirsát körülvevő csodaszép területen figyelheti meg és fotózhatja le a különleges növény- és élővilágot a feljövő Nap fényében.

Kérjük, hogy aki ezen a túrán szeretne részt venni, külön jelezze a szervezőknek!!!

8.00-9.00 óra között a frissen érkező, és a hajnali kalandból visszatérő fotóstársakat kiadós reggelivel várjuk, hogy aztán energiától duzzadóan, jókedvűen indulhassunk a város nevezetességeinek (Tájház, Zsinagóga, Zsidó temető, Ybl Kápolna—Szapáry Kapu) megtekintésére. Ellátogatunk a Horgász-tóhoz---/esetleg itt lehet íjászkodni és Solymász bemutatót is tudunk szervezni/ —illetve a természetvédelmi terület (Dolina) vadregényes lankáihoz. A programok között szabadon lehet választani

Az élményekkel és – várhatóan – bőséges fotósterméssel teli kirándulás után, kora délután egy könnyű ebéd keretében kötetlen beszélgetésre, ismerkedésre várunk mindenkit! /A később érkezőket is várjuk, hiszen a Művelődési Házban mindig lesz egy-két társunk, akik fogadják a „kollégákat”/

A hozott fotókból a szervezők addigra kiállítást rendeznek be, amit a délután folyamán lesz lehetőség megtekinteni, ezáltal is belepillantva kicsit egymás látásmódjába.

A program jellege kötetlen, laza, amolyan „batyus”-program, ezért ha hoznál magaddal egy kis harapnivalót, rágcsálnivalót, köszönettel elfogadjuk és kínáljuk! ☺

Kérlek benneteket jelezzétek kb. hányan jöttök/természetesen hozzátartozókat is szívesen fogadunk/és szervezzük-e az íjászatot—solymászatot!?

Színes programmal, sok látnivalóval és nagy-nagy szeretettel várunk Mindenkit!!!


     

          

     Albertirsai Fotókör